duminică, 7 septembrie 2014

Rockerii sunt satanişti

Marea majoritate a României, adică ascultătorii de manele şi popcorn, susţine că rockerii sunt satanişti.
Sunt tare curios cui servesc cei care se laudă cu "talentul" şi "valoarea" lor, cei care tratează fetele ca pe nişte produse, cei care fac trafic de carne vie, care se droghează şi se împuşcă prin cluburi pe muzica lui Salam, care promovează pornografia pe Taraf, care te-ar rupe în bucăţi dacă le jignesti "valoarea", cei care ştiu doar să sară la scandal ca să-şi arate superioritatea, cei care fac mişto de cărţi şi de cultură, da, cei care nu ştiu să scrie şi să citească.
Rockerii sunt satanişti? Atunci voi sunteţi nişte sfinţi afoni sau pioni nelistaţi ai diavolului.


Când scriu acest post e evident că mă refer la manelişti şi la cei superficiali care înghit grăbit orice rahat de muzică nou aparută, cei care critică ce nu înţeleg.


Dacă auziţi un gen de muzică mai dur şi complex cum e rock-ul, automat asociaţi ce auziţi cu cele mai urâte imagini vizuale pe care mintea voastră le are la îndemană, printr-un filtru de subiectivitate jegoasă, specifică nivelului vostru de IQ. Nu puteţi înţelege rock-ul nici daca aţi asculta 20 de ani la rand, pentru că nu sunteţi construiţi cu capacitatea de a-i trece de suprafaţă. Vă scăldaţi în superificialitate şi scuipaţi jigniri pentru ceea ce nu înţelegeţi.

Şi bineînţeles, arsenalul vostru de argumente constă în:

-rockerii dau din cap - Păi da, dau din cap, e mult mai uşor să iţi manifeşti extazul, "vibe"-ul din ceva ce foloseşti mai des, atunci când auzi o melodie care îţi dă energie.

-rockerii au părul lung - Da, au părul lung. Şi ce? Sunt oameni care vor să fie liberi şi să simtă aventura, faptul că au părul lung e un simbol al lejerităţii şi libertăţii.

-rockerii nu se spală - Oare câtă minte trebuie să ai în cap ca să ajungi la o astfel de concluzie? De ce nu se spală, că-i vezi cu părul lung? Că îi vezi cu cizme şi cu plete? Cizmele alea sunt mai curate decât farfuria din care mănânci tu. Rockerii se respectă oricât de împodobiţi îi vezi! Se respectă mă şi nu se laudă cu asta şi nici nu sar la bătaie ca să o impuna.

-rockerii se droghează - Se droghează cu ce râmane de la manelişti.

-rockerii sunt satanişti - De ce, că auzi strigăte pe un instrumental dur? (apropo aia se numeste ''growl'') Strigătele alea sunt o formă de exprimare, se exprimă cu un caracter de bărbat, nu de fetiţă cu puţă, dacă nu inţelegi ce "strigă", taci din gură! De ce sunt satanişti? Pentru că-i vezi că folosesc pentagrame şi simboluri satanice? Ăla e un gen de rock foarte aparte! E o excepţie. Nu generaliza. Areţi doar cât eşti de superficial. E la fel ca şi atunci când auzi manele decente. De ce sunt satanişti? Pentru că poartă brăţări şi lanţuri? Măi, brăţările şi lanţurile alea fac parte din stilul lor! Ei sunt oameni liberi şi de aventură! N-ai putea înţelege asta niciodată atâta timp cât ai asemenea prejudecăţi penibile faţă de oamenii ăştia.

Cam asta e. Cam la asta apelaţi voi şi susţineţi cu ochelari de cal.

Acuma hai să îţi dau eu nişte argumente.

N-am întâlnit NICIODATĂ un rocker care să nu fie de treabă, sau care să fie lăudăros

Întotdeauna cu rockerii am avut subiecte de discuţie din domenii inteligente

Rockerii nu sar la bătaie la cei care ascultă alte genuri de muzică, aşa cum fac maneliştii

Rockerii sunt oameni de aventură, care iubesc natura şi libertatea 



Rockerii gândesc!!!



Gândiţi şi voi!

Nu mai scuipaţi nonsensuri, pentru că e evident cine-i satanist dacă-i pâna acolo.

Şti ceva? Muzica rock se ascultă în toată lumea! Spre deosebire de manele, care se ascultă doar în România şi în alte câteva regiuni ţigănizate din Bulgaria şi Spania. Iar popcornul-techno e agreat in cea mai mare parte doar de tinerii superficiali. (nu mă înţelege greşit, dacă tot veni vorba de muzica electronică, ascult muzică house, electro-house si minimal - de calitate. Chiar respect artiştii autentici în aceste genuri.)

Cât despre versuri, nici nu mai are rost să comparăm calitatea versurilor unei piese rock cu cea a unei manea (unei manele.. plm) sau dance-popcorn. Din asta reiese de departe clar faptul ca muzica rock e muzică inteligentă - dacă nu eşti ignorant.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu